Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Azahriah

Alakulás éve: 2014
Zenei stílus: Pop/Rock
Baukó Attila (2002. január 28.) énekes, dalszerző, vlogger.
 
Azahriah, azaz Paul Street sikertörténete egy vérbeli self-made sztori. Saját maga tanulta ki a zenélést, (gitározás, ének, hangkeverés) a vlogolást, és hódított meg milliókat a YouTube-on. A fiatal srác 12 éves kora óta tölt fel videókat, a Pál utcai fiúk előtt tisztelgő Paul Street nevű csatornája rejtélyes vlog posztjaival futott be a platformon.
 
A YouTuber gyerekkora óta gitározik, 2017 végén kezdett el komolyabban foglalkozni a szövegírással és hangkeveréssel is. 2019-re már önálló megjelenésekkel jelentkezett, ekkor született meg az Azahriah profil. A többségében angol nyelvű dalokra egy egész generáció pörgött rá - több százezres streameket értek el a digitális platformokon, és több milliós nézettséget YouTube-on.

Az énekes 2020-ban adta ki debütáló lemezét – az I’m Worse című albumon nyolc saját szerzemény debütált, köztük a Fufuflex című sláger. A következő lemez előfutára a RÉT című dal, amely az énekestől szokatlan módon magyar nyelven íródott, és pár hét alatt meghódította a digitális platformokat.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek