Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Anna and the Barbies

Alakulás éve: 2004   Weboldal       Facebook
Zenei stílus: Pop/Rock
Egy évtizednyi hamisítatlan rock’n’roll menetelés után az undergound szcéna kiskocsmáiból, klubjaiból a Budapesten őshonos Anna and the Barbiest rendkívüli színpadokra emelte már szinte családdá vált rajongói közönsége. Ennek fejében a banda mindenét odaadva tíz éve hal meg estéről estére a színpadon.
 
Időközben az 5 tagú zenekar Pásztor Anna – ének, Pásztor Sámuel – zene, ének , Hernádi Dávid – basszusgitár, Vághy Tamás – billentyű, Bubnó Márton – dobok szétválaszthatatlan egységgé kovácsolódott, a nyers rockban, zeneiségében is otthonra talált. Kendőzetlenül őszinte és lélekemelően is életigenlő szövegvilágukat, üvöltő Marshall erősítők tették indokolttá a fesztiválok nagyszínpadjain.

A fészek klub kisszínpadán még csak álmodni mertek arról, hogy egyszer egy arénát megtöltenek. 2015-ben a tízedik jubileumi koncertjükön hatalmasat robbant a hat album zenei anyaga a SYMA csarnokban. A zenekar pszichedelikus színpadi látványvilága összetéveszthetetlenül egyedivé tette őket a magyar zenei életben. 2016-ban az együttes az eddigi legátfogóbb összművészeti turnéját kezdte el a cirkuszművészet, kortárs költészet és huszonegyedik századi vizualitás kíséretében Szabó K. István rendezésében.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Dalszövegek