Koncert
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Evgeni Plushenko & Edvin Marton: Kings On Ice

2018. Április 29. 19:00 - 21:00 Papp László Budapest Sportaréna
Zenei stílus: Előadói est
Fellépnek:
Evgeni Plushenko
Edvin Marton

JEGYVÁSÁRLÁS
A világ számos országa után, a Jég Királyai ismét hazánkba látogatnak. Láss jeges csodát!
 
Egyedülálló zenés – jeges – varázslatos - exclusive show, végtelen szenvedéllyel és kiemelkedő tehetségekkel érkezik  a magyar közönség elé. A Jég Királyai között a műkorcsolya világhírű olimpiai  és Európa  bajnokait : Evgeni Plushenkot (olimpiai bajnok), Adelina Sotnikovát (olimpiai bajnok) Alexander Smirnov-Yuko Kawagutit (Európa  bajnok), Tomas Vernert (Európa bajnok), Florent Amodiot (Európa bajnok) láthatjuk  és nem utolsó sorban a kiváló világhírű  Emmy- díjas hegedűművészt, Edvin Martont.
 
Evgeni Plushenko - a világ legnagyobb korcsolyázó tehetsége,  többszörös  olimpiai bajnok. 1996-tól több mint 50 aranyérmet nyert, és történelmet írt a 4-3-3 kombinált ugrással. Fontos kiemelni, hogy az aranyérmek szervesen kapcsolódnak Edvin Martonhoz, ugyanis az Ő zenéjére versenyzett.
 
Edvin Marton világhírű Emmy díjas hegedűművész, igazi műkincs Antonius Stradivarius hegedűjével(- 1699-) a világ hegedűversenyének aranyérmes győztesével kápráztatja el a publikumot pazar fények pompájában.
 
Rajtuk kívül még számos világsztár tudásán ámulhatunk majd a Papp László Budapest Sportarénában, bár az izgalmak fokozása végett a fellépők végleges listáját a szervezők egy későbbi időpontban hozzák nyilvánosságra.
 
A lenyűgöző és különleges produkcióban, a korcsolyázók feszegetik a gravitáció törvényét, izgalmas  és olykor veszélyes koreográfiákkal gazdagítják az előadást. A műkorcsolya elitje mellett megszólalnak a nagy klasszikusok, mint például  a Keresztapa, mely páratlan érzéssel tölti el a produkciót.
 
A Kings On Ice zenéjének egyik részét  Edvin Marton  szerezte.
A show a Danubius Music Produkciós Iroda ill. az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg. Ne hagyja ki a ragyogó művészek fúzióját, szórakoztató és kiváló program kicsiknek és nagyoknak egyaránt, kihagyhatatlan Családi Program!
 
 
Utánvétel (kézbesítéskor fizetendő): A futárszolgálat csak a belföldi ügyfeleink számára érhető el. A csomagkézbesítést a GLS futárszolgálat végzi munkanapokon 8 és 17 óra között.

Banki átutalás (bankon keresztül történő fizetés): Ez a fizetési mód csak abban az esetben teljesülhet, amennyiben a megrendelés a rendezvény előtt legalább 3 héttel megtörténik. Az átutalás csak belföldi (magyar) ügyfeleink számára érhető el és csak forintban.

Bankkártyás fizetés és otthoni nyomtatás: Elfogadható bankkártyák: Mastercard és VISA
 
SOFORT: az online azonnali átutalási eljárások közé tartozik és a bevált online bankolás alapján működik. Nagy előnye, hogy Önnek nem kell regisztrálnia vagy virtuális bankszámlát, ún. e-pénztárcát létrehoznia.
 
PayPal: PayPal elektronikus számlájával is van mód jegyet vásárolni oldalunkon.

Jegyárak
JEGYVÁSÁRLÁS

Ülő 1
18.000,- Ft
Ülő 2
15.000,- Ft
Ülő 3
13.000,- Ft
Ülő 4
11.000,- Ft
Ülő 5
9.000,- Ft
Ülő 6
7.000,- Ft

Képgaléria

Térkép