Koncert
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Strand Fesztivál 2018

2018. Augusztus 22. 14:00 - 2018. Augusztus 25. 23:00 Zamárdi szabadstrand
Fesztivál
2018-ban újra lesz STRAND Fesztivál! 2018. augusztus 22-25. között Zamárdiban. Az elmúlt években olyan fellépőkkel várták a közönséget mint a Halott Pénz, Mary Popkids, Irie Maffia, Brains.
 
A Strand Fesztivál 2018-as fellépői között ott lesz a 
Thirty Seconds to Mars, Rag'n'Bone Man, Sigala,
Robin Schulz, Punnany Massif, Fish!, Péterfy Bori & Love Band, Wellhello, Esti Kornél, Vad Fruttik, Mary PopKids, Intim Torna Illegál, The Biebers, Brains, Bëlga, Irie Maffia, Margaret Island, Supernem, Szabó Balázs Bandája, Kowalsky meg a Vega és még sokan mások.
 
 
Utánvétel (kézbesítéskor fizetendő): A futárszolgálat csak a belföldi ügyfeleink számára érhető el. A csomagkézbesítést a GLS futárszolgálat végzi munkanapokon 8 és 17 óra között.

Banki átutalás (bankon keresztül történő fizetés): Ez a fizetési mód csak abban az esetben teljesülhet, amennyiben a megrendelés a rendezvény előtt legalább 3 héttel megtörténik. Az átutalás csak belföldi (magyar) ügyfeleink számára érhető el és csak forintban.

Bankkártyás fizetés és otthoni nyomtatás: Elfogadható bankkártyák: Mastercard és VISA
 
SOFORT: az online azonnali átutalási eljárások közé tartozik és a bevált online bankolás alapján működik. Nagy előnye, hogy Önnek nem kell regisztrálnia vagy virtuális bankszámlát, ún. e-pénztárcát létrehoznia.
 
PayPal: PayPal elektronikus számlájával is van mód jegyet vásárolni oldalunkon.

Jegyárak
JEGYVÁSÁRLÁS

Bérlet
29.990,- Ft
Kemping bérlet
4.990,- Ft
Napijegy
10.990,- Ft
Kemping napijegy
1.990,- Ft
Beach Front kempingjegy
7.500,- Ft

Képgaléria

Térkép