Koncert
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Nicki Minaj & Juice Wrld 2019

Február 25. 19:30 - 22:00 Papp László Budapest Sportaréna
Zenei stílus: Hip-Hop
Fellépnek:
Nicki Minaj
Juice Wrld

JEGYVÁSÁRLÁS
A világhíres hiphop ikon, Nicki Minaj újabb részleteket jelentett be a már régóta tervezett világturnéjáról, amely február 21-én kezdődik Münchenben, Németországban és összesen 22 várost érint Európában.
 
Minaj úgy döntött, hogy egy új kreatív ötlettel áll elő, amely rajongóinak egy teljesen magával ragadó fejedelmi élményt nyújt. A turnéhoz csatlakozik Future helyett a chicagói rapper Juice Wrld, akinek ez az éve egy igazi áttörést jelentett a Goodbye & Good Riddance című első platina albumával, valamint az All Girls Are The Same és a Lucid Dreams című többszörös platina kislemezekkel.
 
“Annyira izgatott vagyok, hogy a teljes Nicki Minaj-élményt eljuttathatom az európai rajongóimhoz is." - lelkesedett Minaj. Jamie King-el, a kreatív igazgatómmal együtt alaposan kidolgoztuk a legizgalmasabb, legegyedülállóbb, és legemlékezetesebb műremeket, hogy megoszthassam a csodálatos rajongóimmal. Imádom Juice Wrld zenéjét és nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozik hozzám a koncert turnéra.”
 
Hasonlóan a nagyon sikeres és kritikusok által is elismert Pinkprint Tour-hoz, Minaj közelgő turné időpontjai a rajongók számára betekintést fognak nyújtani Nicki világába, ahol csupa meglepetés fogja várni őket.
 
Az évek során Nicki Minaj következetesen történelmet teremtett és hatással volt a popkultúra minden szegletére. Minaj 2018-ban adta ki a Queen című platina albumát, és az első olyan női előadó lett, aki 100 alkalommal jelent meg a ‘Billboard Hot 100’ amerikai slágerlistán.
 
 
 
Utánvétel (kézbesítéskor fizetendő): A futárszolgálat csak a belföldi ügyfeleink számára érhető el. A csomagkézbesítést a GLS futárszolgálat végzi munkanapokon 8 és 17 óra között.

Banki átutalás (bankon keresztül történő fizetés): Ez a fizetési mód csak abban az esetben teljesülhet, amennyiben a megrendelés a rendezvény előtt legalább 3 héttel megtörténik. Az átutalás csak belföldi (magyar) ügyfeleink számára érhető el és csak forintban.

Bankkártyás fizetés és otthoni nyomtatás: Elfogadható bankkártyák: Mastercard és VISA
 
SOFORT: az online azonnali átutalási eljárások közé tartozik és a bevált online bankolás alapján működik. Nagy előnye, hogy Önnek nem kell regisztrálnia vagy virtuális bankszámlát, ún. e-pénztárcát létrehoznia.
 
PayPal: PayPal elektronikus számlájával is van mód jegyet vásárolni oldalunkon.

Jegyárak
JEGYVÁSÁRLÁS

Gold VIP Experience álló
125.000,- Ft
Gold VIP Experience ülő
115.000,- Ft
Silver Ticket Bundle álló
53.500,- Ft
Silver Ticket Bundle ülő
57.500,- Ft
Kiemelt álló
26.000,- Ft
Álló
15.000,- Ft
Ülő 1
21.000,- Ft
Ülő 2
19.000,- Ft
Ülő 3
17.000,- Ft
Ülő 4
15.000,- Ft

Képgaléria

Térkép