Koncert
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Majka & Curtis - Veszprémi Aréna Live koncert

2018. Május 11. 21:00 - 23:00 Veszprém Aréna
Zenei stílus: Hip-Hop
Fellépnek:
Majka
Curtis

JEGYVÁSÁRLÁS
A Majka & Curtis formáció az elmúlt évek egyik legsikeresebb együttese. Kollányi Zsuzsival kiegészülve számtalan fesztivált és fellépést tudhatnak már maguk mögött. A május 11-i veszprémi koncert azonban teljesen más lesz: a Budapesten megrendezésre került március 17-i Aréna SHOW nagyszabású vidéki állomása.
 
A szervezők és a fellépők különleges színpadi, valamint fény- és hangtechnikával készülnek. A koncert hossza várhatóan 2,5 óra.
 
 
 
Utánvétel (kézbesítéskor fizetendő): A futárszolgálat csak a belföldi ügyfeleink számára érhető el. A csomagkézbesítést a GLS futárszolgálat végzi munkanapokon 8 és 17 óra között.

Banki átutalás (bankon keresztül történő fizetés): Ez a fizetési mód csak abban az esetben teljesülhet, amennyiben a megrendelés a rendezvény előtt legalább 3 héttel megtörténik. Az átutalás csak belföldi (magyar) ügyfeleink számára érhető el és csak forintban.

Bankkártyás fizetés és otthoni nyomtatás: Elfogadható bankkártyák: Mastercard és VISA
 
SOFORT: az online azonnali átutalási eljárások közé tartozik és a bevált online bankolás alapján működik. Nagy előnye, hogy Önnek nem kell regisztrálnia vagy virtuális bankszámlát, ún. e-pénztárcát létrehoznia.
 
PayPal: PayPal elektronikus számlájával is van mód jegyet vásárolni oldalunkon.

Jegyárak
JEGYVÁSÁRLÁS

Ülő 1
7.490,- Ft
Ülő 2
5.990,- Ft
Ülő 3
4.490,- Ft
Álló
5.990,- Ft

Képgaléria

Térkép