Koncert
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Hobo - Viharban születtem - Életmű koncert

Március 30. 19:00 - 21:00 Papp László Budapest Sportaréna
Zenei stílus: Jazz/Blues
Fellépnek:
Hobo
Póka Egon
Tátrai Tibor
Deák Bill Gyula
Cserhalmi György

JEGYVÁSÁRLÁS
2019. március 30-án többórás koncertet adok a Budapest Arénában, amelyben egy előadásban felmutatnám 50 évesnél hosszabb pályám legfontosabb elemeit.
 
Amivel kezdtem, a fekete blues, a Stones, a Doors, Hendrix magyarra fordított számait, a Hobo Blues Band számomra legfontosabb dalait, a költészet szolgálatát és tiszteletét, ami gyermekkorom óta végigkíséri életemet és legújabb művem, a „Hé, Magyar Joe” lemez egy részét, ami szeptemberben jelent meg és novemberben került színpadra a Nemzeti Színházban.
 
A műsorban fellép néhány új és régi alkotótársam, Póka Egon és Tátrai Tibor, de ott lesz Deák Bill Gyula és Cserhalmi György is.
 
Tisztelettel Hobo
 
 
 
Utánvétel (kézbesítéskor fizetendő): A futárszolgálat csak a belföldi ügyfeleink számára érhető el. A csomagkézbesítést a GLS futárszolgálat végzi munkanapokon 8 és 17 óra között.

Banki átutalás (bankon keresztül történő fizetés): Ez a fizetési mód csak abban az esetben teljesülhet, amennyiben a megrendelés a rendezvény előtt legalább 3 héttel megtörténik. Az átutalás csak belföldi (magyar) ügyfeleink számára érhető el és csak forintban.

Bankkártyás fizetés és otthoni nyomtatás: Elfogadható bankkártyák: Mastercard és VISA
 
SOFORT: az online azonnali átutalási eljárások közé tartozik és a bevált online bankolás alapján működik. Nagy előnye, hogy Önnek nem kell regisztrálnia vagy virtuális bankszámlát, ún. e-pénztárcát létrehoznia.
 
PayPal: PayPal elektronikus számlájával is van mód jegyet vásárolni oldalunkon.

Jegyárak
JEGYVÁSÁRLÁS

Ülő 1
19.900,- Ft
Ülő 2
15.900,- Ft
Ülő 3
12.900,- Ft
Ülő 4
9.900,- Ft
Álló
9.900,- Ft

Képgaléria

Térkép