Regisztrálj a Koncertszigetre!
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Budavári Palotakoncert 2015-ben a Budai Várban


A Budavári Palotakoncerttel már hagyományt teremtettek a Budai Vár Oroszlános Udvarában, ahol évről évre egyre nagyobb sikert arat az operett fesztivál hangulatú koncert.
 

A Budapesti Operettszínház sztárjaival és látványos színpadtechnikával a közönség igazi színházi élményt kap, miközben folyamatosan újabb és újabb operett dalok csendülnek fel olyan legendák tollából mint Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő, Ábrahám Pál.

A Marica grófnő, A Csárdáskirálynő, A víg özvegy, a Leányvásár, a Mágnás Miska, a Luxemburg grófja, A mosoly országa és a Cigányszerelem dalait már jól ismeri a közönség de a műsorban egy-egy különlegesség is elhangzik minden évben.

A Budavári Palotakoncerteken az elmúlt években olyan sztárok léptek fel mint Bordás Barbara, Fischl Mónika, Frankó Tünde, Kállay Bori, Boncsér Gergely, Dolhai Attila, Vadász Dániel, Dancs Annamari, Kékkovács Mara, Oszvald Marika, Szendy Szilvi,Faragó András, Peller Károly és Kerényi Miklós Máté.

2015. augusztus 7-én és 8-án ismét a legnagyobb nevekkel és a legszebb operett melódiákkal várják a közönséget a Budai Vár Oroszlános Udvarában felállított szabadtéri koncertudvarban. A Budavári Palotakoncert 2015-ös fellépőinek névsorát hamarosan kihirdetik.

A 2015-ös koncertekre jegyeket már 4200 forinttól vásárolhatnak az érdeklődők!

2015. 05. 06. 16:43